Parallax shape - VRROOMEXPERIENCES

VRROOM Truck

Reserveren VR Truck

Virtual Reality Truck

Truck op locatie

De VRROOM-truck langs laten komen op locatie, hoe werkt dat? Wij hebben een truck omgebouwd zodat deze perfect is voor het ervaren en ontdekken van Virtual Reality. In de VR-truck kunnen al onze VR experiences plaatsvinden, en de buitenwereld kan meekijken op het beeldscherm of door de ramen. Indien gewenst kunnen de ramen ook afgeschermd worden, zodat alleen de personen in de bus kunnen meegenieten met de experience.

Wij kunnen met de truck langskomen, vanaf € 100,- ex BTW per uur, op festivals, beurzen, feestjes en bij uw bedrijf!

Reserveer de VR Truck

Professionele begeleiding inbegrepen

Om jou de ultieme Virtual Reality beleving te kunnen garanderen komen wij met onze VR-truck, volgeladen met de nieuwste high-end VR-apparatuur, op locatie! Wij hebben de beste kwaliteit VR-brillen, waarbij onze professionele begeleiding altijd is inbegrepen. Wij bieden 50+ VR experiences, dus er is voor ieder wat wils. Neem nu contact met ons op!

Altijd het beste materiaal

Wij werken met verschillende Head Mounted Displays (HMD’s). Onze standaard is de HTC Vive, maar wij werken ook met de Oculus Rift, Oculus GO, Oculus Quest, Samsung Odyssey Plus, PS4 VR (Playstation), HTC Vive PRO en de Hololens 2.

Wilt u meer informatie over onze apparatuur of bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? U kunt telefonisch contact met ons opnemen op +31(0)611066886, of laat een bericht achter!

Voor jong & oud!

Virtual Reality is voor iedereen geschikt. De VR bril kan over uw eigen bril gedragen worden. Door ons grote aanbod van meer dan 50+ experiences zit er voor iedereen wel iets geschikt tussen

Dit hadden wij net nodig om de jeugd op een interactieve manier te bereiken. VRROOM bedankt!

Jan Douwe Kroeske - SummerLab

VR ervaren op locatie

Makkelijk te combineren met andere evenementen en ideaal voor vrienden, familie, collega’s, buurt- en bedrijfsfeesten.

Wij zijn overal inzetbaar:
met of zonder VR truck door het hele land

Ik wil een offerte

Bellen, Whatsappen of mailen mag ook om te reserveren:
+31 (0)6 110 668 86
info@vrroom.nl

Reserveer de VR truck nu!