Parallax shape - VRROOMEXPERIENCES

VRROOM producties

Ik wil ook VR laten ontwikkelen

Ontdek de unieke wereld van Virtual Reality

Wij ontwikkelen ook Virtuele werelden, bekijk hier een paar van onze cases

Earthrise VR

Eigen productie in samenwerking met DUINN
EarthRise VR heeft als missie om Earth awareness te genereren en te vergroten door mensen de aarde met alle zintuigen te laten ervaren in virtual reality. Doel van deze ervaring is aardebewustwording en awareness genereren en vergroten. De missie wordt bereikt door mensen virtueel op te laten gaan (immersive experience) in de aarde als universally valuable and Our Brillant, Blue Home. De doelgroepen voor EarthRise zijn hoofdzakelijk millenials en decision-making baby-boomers.

Bezoek Earthrise Website

Energy Balance Game

Eigen productie in samenwerking met Gasunie

Leer Energie balanceren in Virtual Reality. Door de huidige ontwikkelingen is het noodzaak om over te stappen op Duurzame energie-soorten. De Gasunie speelt hier op in door je hier bewust van te maken door een Virtual Reality experience te laten ontwikkelen waarbij je de Energie goed moet verdelen en opslaan.

Tennet Transitie

Eigen productie in samenwerking met TenneT

TenneT is een netbeheerbedrijf met als missie om een betrouwbare en ononderbroken levering van elektriciteit te garanderen voor huishoudens in Nederland. TenneT staat voor betrouwbaarheid en innovatie en wil dit ook overdragen naar hun klanten. In deze experience wordt je meegenomen door het netwerk van TenneT, je begint bij een Windturbine om energie op te wekken en volgt vervolgens het traject wat deze opgewekte stroom volgt voor het bij jou als eindgebruiker uit het stop-contact komt.

Trots op onze samenwerkingen

Al meer dan 150+ bedrijven gingen u voor