Parallax shape - VRROOMEXPERIENCES

Bedrijfsfeesten

Op zoek naar iets anders dan bowlen? Verras uw team met de gaafste beleving ooit! Huur onze Virtual Reality Truck! Je kunt competitieve Experiences beleven, wonderlijke werelden ervaren, samenwerken in Virtual Reality maar ook je creatieve horizon verbreden in VR. Wij hebben meer dan 50+ Experiences, voor ieder wat wils.

Reserveer direct!

Mocht je liever op een andere locatie Virtual Reality beleven, wij pakken zo de boel in en komen bij je langs met of zonder gave VR-Truck! Bekijk onze Virtual Reality Truck

Op de basisschool van mijn kinderen hebben wij hele mooie Virtual Reality toepassingen mogen bekijken. De kinderen waren super enthousiast en zeer onder de indruk!

Didier - TenneT

KENONZ ging je al voor!

De toekomst van VR in het bedrijfsleven
Benieuwd over hoe je Virtual Reality kunt toepassen in je eigen bedrijf, of wilt u de mogelijkheden van Virtual Reality in de toekomst zien, wij leggen het graag uit in een workshop of komen graag een demo geven!

Ik wil een demo

VR-ontwikkeling

Wilt u uw eigen VR experience?
Dit is mogelijk bij VRROOM! Met ons enthousiaste, getalenteerde team bouwen wij unieke VR experiences. Het mooie aan Virtual Reality: alles is mogelijk. Dit krijgen wij dan ook vaak terug van onze klanten. Er zijn dusdanig veel mogelijkheden, dat het VRROOM-team u graag helpt bij het bedenken van de VR-ervaring. Onze ervaring is dat wij, tijdens de ontwikkeling, stuiten op nieuwe ideeën en mogelijkheden, die wij graag met u delen. Wij streven altijd een nauwe samenwerking tussen teams na. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Vraag hier uw offerte aan!

Onze werkwijze
U neemt contact met ons op. Hierna gaan we samen kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw wens. Gewoonlijk plannen we een aantal brainstormsessies in. Wij werken altijd in sprints. Diverse head-mounted displays (HMD’s) zijn mogelijk bij ons. Onze persoonlijke voorkeur is de HTC VIVE, maar ook de Oculus Go is een optie. Om u een beeld te geven van alle mogelijkheden laten we u een paar door ons gebouwde VR experiences beleven.
Kijk hier voor onze cases.

Trots op onze samenwerkingen

Meer dan 150+ bedrijven gingen u voor

Supergave ervaring om onze culturele historie te ervaren op een innovatie manier. Samen met mijn collega's van de gemeente hebben wij een unieke ervaring beleefd!

A. van der Schaaf - Gemeente de Waadhoeke

VR beleven in Groningen

Vanaf € 20,- per persoon kun je al bij ons terecht voor het perfecte Bedrijfsuitje. Makkelijk te combineren met andere bezigheden in Groningen door de centrale ligging in het centrum.

Wij zijn te vinden op:
Peperstraat 25
9711 PC Groningen

Bellen, Whatsappen of mailen mag ook om te reserveren:
+31 (0)6 110 668 86
info@vrroom.nl

Ik wil een offerte