Parallax shape - VRROOMEXPERIENCES

Reserveer nu

In hartje Groningen, makkelijk bereikbaar en te combineren

VRROOM Groningen

Waar vind je ons

VR beleven in Groningen

Vanaf € 10,- per persoon kun je al bij ons terecht voor het perfecte avondje uit. Makkelijk te combineren met andere bezigheden in Groningen en ideaal voor vrienden, familie, collega’s, studenten en vrijgezellen-feestjes.

Wij zijn te vinden op:
Suikerlaan 159743 DA Groningen

Reserveer direct!

Bellen, Whatsappen of mailen mag ook om te reserveren:
+31 (0)6 110 668 86
info@vrroom.nl

Klaar om de meeslepende virtual reality wereld in te duiken? Raak in het ene VR avontuur na het andere en ervaar hoe bijzonder het is om werkelijk in de gamewereld te zijn. Wat jouw virtuele smaak ook is; wij helpen je graag de meest passende spellen te kiezen uit ons assortiment:
VR racing
VR avontuur
VR shooter
VR sporten

En nog heel veel meer!
Of je nou als single player komt spelen, gezellig met z’n tweeën of er een vette groepsactiviteit van maakt; iedereen is welkom bij VRROOM Groningen! Voor bedrijfs– of familie-uitjes, teambuilding, verjaardagsfeestjes, voor gamers en niet-gamers, voor jong of oud… Bij VRROOM ben je aan het juiste adres voor een toffe activiteit. Wist je dat je bij multiplayer games samen in dezelfde virtuele wereld speelt? Heb je liever dat wij bij jou langskomen?

Offerte VR op locatie aanvragen →

Wij hebben ons goed laten informeren over de mogelijke toepassingen van Virtual Reality binnen ons bedrijf. Er ging een wereld voor ons open.

Michiel Bal - Gasunie

Enthousiast geworden?